femcet va néixer fa 20 anys com a Centre Especial de Treball de la Fundació d’Esclerosi Múltiple, per donar resposta a les persones amb aquesta malaltia que es troben fora del mercat laboral. Actualment som un equip de més de 100 professionals, el 90% amb discapacitat física i/o sensorial.

Facilitem a les empreses els serveis que una companyia necessita externalitzar per poder centrar-se en la seva activitat principal.

Garantim solucions integrals, flexibles i eficients, amb un sol interlocutor, per cobrir la totalitat dels processos del nostre client.

La nostra activitat se centra en Serveis de Call Center, Serveis Administratius, Manipulats i Outsourcings.

Valors

Respecte a la persona i igualtat

Garantim el respecte a la persona i tots els seus àmbits; dignitat, autonomia, igualtat d’oportunitats i no discriminació.

Compromís i Transparència

 Mantenim el compromís empresarial i social, treballant de forma transparent en la gestió de comptes, generant valor i reforçant la confiança dels nostres clients.

Autorealització
laboral i personal

Treballem per aconseguir la realització laboral i personal de les persones amb discapacitat física, orgànica o sensorial. Potenciem les habilitats de les persones per obtenir el millor rendiment i autorealització.

Millora contínua i professionalització

Ens esforcem per mantenir una millora contínua dels nostres processos i una qualitat i excel·lència òptima en els nostres serveis.

Valor afegit a les empreses

Creiem fermament que la incorporació de la diversitat en les plantilles de les empreses és font generadora de beneficis i de rendibilitat social.

Coneix els nostres serveis

Coneix els nostres serveis

Organitzacions que confien en femcet

Vols conèixer més sobre els nostre serveis?

Contacta'ns si ets una empresa.

femcet en xifres:

+70

clients confien en nosaltres

+100

treballadors

+20

anys d’experiència en serveis

El que està passant

Skip to content