Beneficis dels CRM en un call center

Els CRM o Customer Relationship Management són unes eines que poden tenir un impacte positiu en les relacions amb els clients d’un call center, ja que determinen, entre altres coses, el tipus de resposta que reben i, per tant, l’experiència del client. En aquest article t’expliquem què són els CRM i quins beneficis aporten a l’empresa.

Què és un CRM en un call center

 

Els CRM són eines que permeten la centralització i gestió de les dades del client, la qual cosa ajuda a automatitzar processos, gestionar tasques administratives o classificar dades que poden usar-se al llarg del procés de venda.

 

Un CRM pot usar-se en qualsevol tipus d’empresa, però és especialment interessant el seu ús en el cas dels call center, ja que aquests centres emmagatzemen gran quantitat de dades, en la seva funció d’establir contacte amb els clients per a resoldre problemes o dubtes, vendre productes o oferir informació.

 

Existeixen diverses empreses de programari de CRM que ofereixen solucions integrals per a la gestió de la relació amb el client, amb uns serveis o altres a triar convenientment en funció de la característica de l’empresa.

 

En relació amb els contact center, també existeixen els call center amb CRM integrat, que centralitzen tota la gestió i servei al client, proporcionant, per exemple, serveis d’atenció per missatgeria, xarxes socials, chatbot o gestió de crides. Els CRM integrats són especialment útils en el cas dels call center virtuals, és a dir, que no tenen una ubicació física.

Beneficis dels CRM

 

Els call center que disposen d’un CRM poden gaudir de diferents avantatges associats a aquesta mena d’eina: Així, els CRM permeten els següents beneficis:

 

  • Millora de l’atenció al client, ja que permet monitorar informació valuosa com és els temps d’espera o la tipologia de consultes.
  • Generar informes que permeten conèixer els resultats i millorar, així, l’experiència amb el client, oferint, per exemple, respostes més ràpides.
  • Gestió més eficient i optimitzada des d’una mateixa eina, sobretot referent a la gestió de la informació i les dades del client.
  • Accés a la informació en temps real i millora de la presa de decisions.

 

El centre especial de Treball de la Fundació d’Esclerosi Múltiple (femcet) ofereix serveis de call center i gestió de CRM Client, a les empreses i organitzacions que així ho desitgin. Si t’interessa contractar els serveis de call center amb nosaltres, no dubtis a contactar-nos.

Skip to content