Com activar l’atenció telefònica com a font de valor

Les empreses/organitzacions que veuen el servei com un centre de valor, tenen una taxa de satisfacció del client un 80% més alta en les seves organitzacions.

Segons l’últim estudi “End-to-Endless Customer Service (Servei d’Atenció al Client de Principi a Fi)” de Accenture, sobre els Serveis d’Atenció al Client, basat en l’opinió de més de 2.000 executius responsables de l’atenció al client o relacionats amb aquest servei i 16.700 clients empresarials i consumidors en 13 països i 14 sectors, existeixen tres oportunitats claus per a activar l’atenció al client com a font de valor.

 

Augmentar la confiança amb un servei proactiu i predictiu.

Les organitzacions poden reduir la intensitat i la freqüència amb la qual els clients s’esforcen per contactar amb l’empresa i expressar les seves necessitats, preferències i suggeriments, a través de la proactivitat i les prediccions en l’atenció “de principi a fi”.

Augmentar l’ús ajudant els clients a obtenir més valor. 

Els agents del servei d’atenció al client poden convertir-se en assessors de confiança per a maximitzar el valor lliurat als clients.

Incrementar les possibilitats activant els coneixements de servei en el front office

Les empreses poden modificar la forma en què es desenvolupen els productes i serveis integrant els coneixements de l’atenció al client en el procés d’innovació de productes.

“Durant dècades, les empreses han desplegat estratègies centrades en la reducció de despeses, relegant les interaccions amb els clients a factors de cost. Avui dia, gràcies a l’abundància de dades dels clients, l’analítica i les noves tecnologies, les interaccions s’estan convertint en una oportunitat essencial per a generar valor”, assenyala José Luis Antolín, managing director de Accenture. És necessari canviar la mentalitat organitzativa de les empreses, cap a un model que converteixi contínuament les interaccions amb els clients en prediccions i accions significatives que ampliïn la confiança i impulsin el creixement.”

 

Sobre el femcet

 

 Som un contact center, experts en fidelització telefònica La teva empresa necessita aplicar serveis d’atenció telefònica i a més vols contribuir a la inserció laboral de persones amb discapacitat? Pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari i donarem resposta a la teva sol·licitud al més aviat possible.

Pots descarregar-te l’informe complet d’Accenture en anglès aquí: 

 

Ves al contingut