Iniciem nova col·laboració amb Markem Imaje

En el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació d’Esclerosi Múltiple, la nostra missió és clara i poderosa: contribuir a la creació d’ocupació de qualitat i millorar la percepció laboral de persones amb Esclerosi Múltiple (EM) i altres discapacitats físiques i/o sensorials.

El nostre CET va néixer amb el ferm propòsit de convertir-se en un referent d’empresa social, on les persones amb EM i altres discapacitats puguin desenvolupar el seu treball en un entorn laboral inclusiu i respectuós. Ens esforcem per millorar la qualitat sociolaboral dels nostres empleats, potenciant les seves capacitats i minimitzant les possibles limitacions.

Des del nostre inici, hem treballat incansablement per a aconseguir la nostra visió: ser un Centre especial de treball líder en àrees com l’atenció telefònica, tasques administratives i externalització de serveis. Creiem fermament en el valor del treball en equip i en l’impacte positiu que podem generar en la nostra comunitat.

Avui compartim la nostra última col·laboració amb Markem Imaje, empresa líder en solucions de codificació i marcat. Markem Imaje és reconeguda en l’àmbit mundial pel seu compromís amb l’excel·lència i la innovació en tecnologia de marcat i codificació.

Junts, hem posat en marxa un servei externalitzat d’optimització de bases de dades. Així, des del femcet, continuem brindant solucions d’alta qualitat a empreses que busquen optimitzar les seves operacions. Aquesta col·laboració conjunta ens impulsa cap al nostre objectiu comú, el de promoure la inclusió laboral i la responsabilitat social.

En femcet, estem compromesos amb una doble finalitat: d’una banda, afavorir la integració i optimitzar la qualitat laboral de les persones amb EM i altres discapacitats; d’altra banda, promoure l’obligatorietat de les empreses de facilitar oportunitats d’ocupació per a aquest col·lectiu, complint amb la quota de reserva establerta per la Llei General de Discapacitat.

Estem entusiasmats pel futur i per les oportunitats que aquesta col·laboració amb Markem Imaje ens brinda. Junts, estem creant un futur més inclusiu i accessible per a tots!

Skip to content