Les noves oficines del femcet ja són una realitat

La remodelació integral de les oficines del CET de la Fundació d’Esclerosi Múltiple, han tingut lloc durant l’any 2021, gràcies al projecte co-finançat per la Fundació ONCE, a través de la seva convocatòria del pla de prioritats 2021.

Amb l’objectiu de disposar d’un espai per a generar un entorn laboral saludable, ressò sostenible i de referència dins del tercer sector, van començar les obres de les nostres antigues oficines del carrer Tamarit 104. Aquest projecte es va cofinançar gràcies, en part, a l’ajuda de la Fundació ONCE, a través de la seva convocatòria del pla de prioritats corresponent a l’exercici 2021 i es va consolidar a través dels següents objectius específics:

1) Millorar la infraestructura del local així com les seves prestacions, fomentant una major percepció de confort i practicitat

2) Alienar la nostra organització amb una estratègia eco sostenible a nivell de subministraments, materials i possibilitats de reciclatge i bons hàbits.

3) Ampliar les posicions laborals del CET i per tant realitzar noves insercions laborals en els pròxims anys.

logo femcet

Podem dir, una vegada concloses les obres, que el grau de satisfacció en tots els àmbits s’ha vist incrementat notablement per part dels treballadors i treballadores. Posant l’accent en les millores quant a accessibilitat, il·luminació i confort de les instal·lacions en general.

 

Actualment el nostre centre especial de treball compta amb 40 cabines habilitades per a treballar de manera simultània en el Call Center i amb tots els despatxos, sala de reunions i formació amb les seves màquines de climatització individuals, així com la distribució de diverses d’elles per tot l’espai de sala, per a assegurar un millor comfort ambiental.

Per a aconseguir un entorn “Ecosostenible”, que és un estil de vida respectuós amb el medi ambient i que ens permeti mantenir un bon estat de salut, s’ha millorat la llum natural, per a dependre menys de l’artificial, es recicla en els espais d’office i altres zones comunes així com s’han incorporat elements naturals com a diverses plantes en claraboies enmig de l’oficina, per a donar més sensació d’amplitud i benestar.

Aquesta remodelació també ens permetrà ampliar la nostra plantilla podent créixer un 20% més en els pròxims anys.

Skip to content