Perquè és important digitalitzar documents en la teva empresa

  1. Estalvi d’espai d’emmagatzematge físic. Tenir tota la documentació de la teva empresa en una base de dades digital et permet guardar gran quantitat d’informació en poc espai. Ja no serà necessari utilitzar un volum considerable d’arxivadors i podràs prescindir de mobiliari auxiliar d’emmagatzematge.
  2. Estalvi de temps. Consultar documents en línia en qüestió de segons des del teu ordinador permet invertir menys temps a buscar i localitzar la informació.
  3. Millora i optimització del flux de treball. Tenir accés a una base de dades amb tota la documentació digitalitzada permet una gestió molt més àgil dels departaments de la teva empresa, ja que poden compartir documents de manera senzilla en cas de teletreball.
  4. Accés ràpid i fàcil a la informació. Els empleats poden accedir a tota la informació sense necessitat de desplaçar-se a l’oficina i en qüestió de segons.
  5. Recuperació davant pèrdues. Digitalitzar documents i emmagatzemar-los en un servidor o en el núvol permet tenir còpies de seguretat de tots els documents importants per a la teva empresa, prevenint possibles pèrdues o accidents i tenint tota la informació fora de perill.

Per tot això, treballar cap a la digitalització de la teva empresa i apostar pel format digital pot ser clau per a l’augment dels teus beneficis, permetent un estalvi de temps i una millora de la gestió documental, a més de cobrir-te l’esquena en cas de problemes i eventualitats.

Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites ajuda per a digitalitzar documentació de la teva empresa.

 

 

Skip to content