Quins són els beneficis de contractar els serveis de persones amb discapacitat?

Què aconsegueixes per exemple quan contractes els serveis de persones amb discapacitat del nostre centre especial d’ocupació en la teva empresa?

Afavoreixes la diversitat dins del teu equip

Millorant així la seva capacitat de resposta a les demandes de l’entorn.

Accedeixes a més talent

Valores a la plantilla per les seves capacitats i no per les seves discapacitats, la qual cosa t’ofereix la possibilitat d’accedir a més talent. El talent es troba en persones amb o sense discapacitat.

Actues com una empresa socialment responsable

Contribuint a la integració social de les persones amb discapacitat i reforçant així la teva responsabilitat social corporativa.
Quan treballes amb personal amb discapacitat estàs ajudant a un col·lectiu en risc d’exclusió social.

Tant per a la filosofia de l’empresa, com per a la política de Recursos Humans o la imatge de l’empresa, la contractació de personal amb discapacitat és sempre positiva.

Augmentes la sensibilitat dels treballadors davant la realitat social de les persones amb discapacitat.

Lluites contra els estereotips i millores l’empatia de la teva plantilla

Et beneficies d’ajudes, bonificacions i deduccions fiscals existents

Complint, si fos el teu cas, amb la LISMI. “La Llei General de Discapacitat, que estableix que totes les empreses públiques i privades espanyoles la plantilla de les quals (còmput total d’empleats independentment de la mena de contractació) sigui de 50 o més treballadors, han de tenir una quota de reserva a favor de les persones amb una discapacitat igual o superior al 33% corresponent al 2% de la plantilla.

Millores el clima laboral

Una major diversitat en el teu equip significa un millor clima laboral. Si l’empresa té valors d’integració, una cultura corporativa oberta i no participa de prejudicis, els empleats tindran major sentiment de pertinença.

La teva empresa genera un impacte social positiu

Amb la contractació de serveis de persones amb discapacitat, estàs generant amb la teva empresa un impacte social positiu, contribuint a construir una societat més justa, solidària i generosa.

Estalvies temps en tramitacions laborals

A més, recorda que contractant els serveis del femcet, ens encarreguem íntegrament de totes les gestions laborals que tinguin a veure amb els treballadors del Centre Especial de Treball que tinguis en la teva plantilla.

Skip to content