Venda d’entrades del TNC a través de Femcet

Femcet (Centre Especial de treball de la Fundació Esclerosi Múltiple) és l’encarregat del servei d’atenció telefònica a l’espectador de la nova temporada 2021-2022 del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), que va donar el tret de sortida el passat 7 de setembre.

Durant aquests mesos, el TNC ofereix una programació de fins a 21 produccions teatrals per a tots els públics i butxaques que versen sobre diferents temàtiques. A través d’una licitació pública, Femcet ha estat el seleccionat per a atendre telefònicament l’espectador, resolent els dubtes sobre els tipus d’entrades i abonaments i oferint assessorament i informació general, especialment a un públic d’edat avançada que necessita ajuda per a gestionar les entrades i que prefereix l’atenció telefònica personalitzada als canals en línia o a la taquilla.Tipus de serveis telefònics que oferim per al TNC

Des de Femcet ens encarreguem d’oferir serveis telefònics de diferents tipologies als clients del TNC:  • Assessorem al client  des de quines mesures COVID està adoptant TNC fins com fer una compra d’entrades o abonaments  amb les millors localitats disponibles en el moment de la trucada

 

  • Gestionem la venta d’entrades, canvis i reserves que ens sol·liciti la persona que ens truca

 

  • Recollim i notifiquem les incidències que ens traslladin els clients del TNC, per agilitzar elm màxim possible la resolució d’aquestes i augmentar la satisfacció que els clients puguin tenir de l’experiència de veure una obra de Teatre al TNC

Avantatges de confiar en el nostre servei telefònic

Externalitzar i confiar el servei d’atenció al client per via telefònica en l’equip Femcet té una sèrie d’avantatges comparant amb l’atenció per altres canals:

 

  • És un servei personalitzat, còmode, ràpid i pròxim.
  • Està disponible de 9 h a 21 h. Sense esperes en taquilla o incertesa de saber si s’ha realitzat bé la reserva a través de la web.
  • Ofereix el millor assessorament possible del nostre equip d’agents experts. Assistim prèviament a totes les obres dels espectacles en curs per a assessorar de la millor manera a l’espectador i coneixem les instal·lacions per a oferir els millors seients disponibles.
  • Seleccionem les millors entrades, adaptant-les a la disponibilitat del recinte i a les necessitats de cada client.
  • Realitzem enquestes de satisfacció del client respecte als serveis telefònics oferts pel TNC, recollint dades estadístiques que ens ajuden a oferir sempre serveis de qualitat. Els resultats de les enquestes ens indiquen que un 95% pensa que vam oferir solucions, i el 82% que vam oferir un bon tracte.Si t’interessa externalitzar serveis d’atenció al client a través de Femcet, contacta amb nosaltres.

 

Skip to content