CERMI posa en marxa una campanya de conscienciació.

El Comité Español de Representantes de las Personas con Discapacidad (Cermi) posa en marxa una campanya de conscienciació sobre el grau de compliment d’Espanya amb la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat, segons les observacions realitzades per Nacions Unides a la primavera de 2019.

A través de les xarxes socials es publicaran diàriament infografies que explicaran en un llenguatge clar i accessible per a tota la ciutadania, que ha de fer Espanya, segons l’ONU, per complir amb la Convenció de la Discapacitat.

Sota el lema ‘Espanya en línia amb la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat’, la iniciativa pretén promoure la consciència sobre els dèficits del país en matèria d’inclusió, drets, llibertats i benestar de les persones amb discapacitat.

La iniciativa pretén implicar no només als poders públics, sinó amb totes les persones amb discapacitat i les seves famílies i a les organitzacions representatives del col·lectiu, així com a la resta dels ciutadans.

La campanya arrenca el proper dilluns a través de totes les xarxes del Cermi (Twitter, Facebook, Instagram i Linkedin), així com en el digital setmanal cermi.es i estarà activa fins el 31 de febrer amb l’etiqueta #ConvenciónDiscapacidad. Compta amb el suport del Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación.

Notícia Vía: Cermi Estatal, Diari de la Discapacitat

Skip to content