Externalitza els teus serveis a través del nostre centre especial de treball, el camí cap a una empresa inclusiva

Serveis destacats de Femcet

Atenció Telefònica

Oferim servei de recepció de trucades.

Externalització de serveis a empreses

Externalització de serveis de recepció, administratius i telefònics a empreses.

Atenció Integral al Soci o Donant (Fundacions / ONGs)

Constant atenció i comunicació amb els socis i donants.

Actualització base de dades

Suport als teus departaments de màrqueting i comercial per actualitzar i dinamitzar les BBDD.

Testimonis d'empreses

Organitzacions que confien en femcet

Aconseguir els teus objectius és la nostra manera de sembrar un futur en comú amb tu

Empresas inclusives: fomentant la igualtat d'oportunitats

La inclusivitat laboral contribueix a fer que totes les persones tinguin accés a una ocupació digna i decent, promovent la diversitat de talent a la plantilla de treball i rebutjant l'exclusió i la discriminació laboral que pateixen les persones amb discapacitat.

Win-win. Una estratègia guanyadora per a les dues parts

Per a la societat: Quan una empresa s'identifica amb la societat, la diversitat i els valors, fomenta la visibilitat, el valor i el potencial d'una comunitat que representa un 10% en la població.

Per a l'empresa: L'empresa pot obtenir accés als beneficis proporcionats per l'eliminació de barreres i la implementació de pràctiques inclusives.

Llei de contractació de persones amb discapacitat

A Espanya, la Llei General atorga drets a les persones amb discapacitat i en fomenta la inclusió social. La contractació de persones amb discapacitat està estipulada a Espanya a l'article 42.1 del Reial Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre.

Sota aquesta llei, les empreses que tinguin 50 o més treballadors tenen l'obligació de contractar com a mínim un 2% d'empleats amb discapacitat.

Complir la Llei General de Discapacitat

A FEMCET t'ajudem amb el compliment legal de la Llei General de Discapacitat oferint la nostra calculadora LGD. Contractar els nostres serveis proporciona als nostres clients la possibilitat de complir amb la LGD i fomentar la inclusivitat a l'ocupació.

Vols saber com inclusiva és la teva empresa?

Fes servir la nostra calculadora LGD i descobreix-ho!

Beneficis de la contractació de persones amb discapacitat

01

Incrementa la competitivitat

Ajuda a representar la comunitat i connectar millor amb aquest públic potencial creixent, enfortint la competitivitat de l'empresa.

02

Reforça la Responsabilitat Social Corporativa de l'empresa

Ajuda a reforçar la imatge corporativa i el reconeixement social, ja que reflecteix la contribució de l'empresa a una societat més integradora i igualitària.

03

Diversitat a la política de Recursos Humans

Quan l'estratègia de selecció se centra en els valors, les habilitats i les competències professionals, ajuda a fomentar una cultura corporativa oberta i més competitivitat.

04

Fomenta un millor clima laboral

La inclusió de personal amb discapacitat enriqueix el capital humà en conjunt.

Els 3 pilars de Femcet

Apostant per l'ocupació inclusiva

Atreure els millors talents pot ser la clau de l’èxit d’una empresa. A Femcet ajudem les empreses amb aquest procés de selecció enfocant-nos en la inclusió. Impulsant així l'accessibilitat a una àmplia gamma de talents i habilitats laborals.

Accessibilitat

Comptem amb una gran tasca d'inserció i orientació laboral per a persones amb discapacitat als nostres centres. Realitzem assessorament i seguiment als vostres processos d'inserció per assegurar qualitat, professionalitat i eficiència del nostre capital humà.

Comunitat inclusiva

Estem enfocats al desenvolupament continu d'una societat més inclusiva. Per això, prenem a les empreses no només com a actors econòmics sinó també socials, capaços de desenvolupar espais de treball eficients i inclusius.

Els nostres serveis

Ofrecemos personal externalizado con especialidad en recepción, gestión administrativa y tareas telefónicas varias. Profesionalizamos el personal para garantizar la eficacia de los servicios y optimizar la calidad. 

Ayudamos con la externalización de servicios de atención telefónica, servicios de recepción y emisión de llamadas a clientes. Ya sea una atención integral o de una línea determinada, nuestro objetivo es que las gestiones de la empresa sean más eficientes y ágiles.

Contamos con un amplio abanico de soluciones para externalizar servicios de empaquetado, manipulación de productos y tratamiento de información. Ayudamos a que las tareas administrativas y de manipulación de producto sean más eficientes. 

Nos ajustamos a las necesidades y objetivos específicos de las empresas ofreciendo soluciones a medida que sean eficaces, flexibles y que cumplan con las necesidades particulares de inclusión laboral. 

T'agradaria ser una empresa més inclusiva?

Contacta amb nosaltres

Skip to content