Externalització de serveis:
outsourcing per a la teva empresa

Outsourcing per a la teva empresa

L’externalització de serveis, o outsourcing, és la subcontractació de serveis a un equip extern que permet a les empreses enfocar-se al 100% en la seva tasca principal. La contractació de serveis externs és una pràctica molt estesa dins de les empreses, sobretot en aquelles que requereixen una major especialització.

Beneficis dels serveis d'outsourcing

En externalitzar productes o serveis, millora notablement la productivitat de l’equip, ja que aquest només ha de focalitzar els seus esforços en aquelles tasques o serveis que defineixen l’empresa.

Estalvi de costos en delegar funcions de l’empresa fora d’aquesta, perquè no serà necessari contractar un equip específic per a realitzar unes certes funcions ni s’haurà d’invertir en una formació concreta.

Externalitzar serveis permet que l’equip es concentri en la seva activitat principal, delegant així aquelles tasques que no siguin essencials per al seu desenvolupament.

La contractació de proveïdors externs permet accedir a tecnologia més innovadora i col·laborar amb equips humans que promouen la diversificació. Per això un dels avantatges de l’outsourcing és que pots tenir accés a això sense dur a terme una gran inversió.

 Contractar serveis externs millorarà la qualitat de l’empresa, ja que es beneficiarà dels coneixements específics de l’empresa externa.

Tipus d'outsourcing

 • Atenció telefònica general.
 • Support  a Departaments Comercial i de Marketing.
 • Actualització i gestió de BBDD: CRM client  & consentiment LOPD.
 • Fidelització Socis i Donants ONGs
 • Enquestes de satisfacció
 • Serveis de recepció: Atenció al públic, tasques telefòniques.
 • Support administratiu als diferentes departments.
 • Mecanització de dades.
 • Servei de picking.
 • Data entry client.
 • Classificació i control d’inventari.
 • Ensobrat.
 • Solucions a mida a partir de les necessitats de cada client/a.

Amb més de quinze anys d’àmplia experiència i formats per un equip estable i professionalitzat, en el femcet fem costat a les empreses que aposten per la inclusió de la diversitat en les seves plantilles i per la Responsabilitat Social Corporativa, orientada cap al compromís ètic, la reducció de les desigualtats socials i la creació de llocs de treball.

Els serveis de femcet permeten la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Facilitem a les empreses el procés d’externalització de serveis al client i garantim la rapidesa i l’eficiència necessària per a satisfer, amb un sol interlocutor, la totalitat dels processos de negoci.

Contractar serveis amb femcet proporciona a les empreses contractants la possibilitat de complir amb la Llei General de Discapacitat (LGD).

Femcet és un referent en l’externalització de serveis de recepció, administració i assistència telefònica a diverses empreses. En el nostre Centre Especial d’Ocupació realitzem dos tipus d’outsourcing:

In-house: a través dels Departaments de Contact Center i Manipulats en les nostres oficines.

Off-house: a través del nostre servei de personal externalitzat o Departament d’Outsourcing.

Quin és el procés d'externalització?

 • Busquem el perfil més adequat per a executar la tasca (en funció de les directrius del client) i acompanyem en el procés d’inserció i adaptació a l’empresa.

 • Oferim formació contínua al personal desplaçat perquè puguin ampliar les seves competències professionals.

 • Realitzem seguiment periòdic amb el personal per a garantir la correcta adaptació.

 • Gestionem les suplències per a poder cobrir qualsevol incidència amb personal suplent prèviament format in situ de manera específica en el lloc de treball que cobreix.

Responsabilitat Social Corporativa

La Responsabilitat Social Corporativa, o RSC, és la manera de dirigir les empreses contemplant els impactes que la seva activitat genera sobre la societat. Entre els principis que regeixen la RSC, en femcet destaquem el compliment de la legislació vigent al nostre país, esmentada prèviament, i l’ètica i coherència en la gestió de persones.

Així amb relació a l’àrea social de la RSC, relacionar-se amb femcet permet a les empreses generar ocupació amb una visió d’inclusió. Apostar a la responsabilitat social empresarial en unió amb femcet genera un impacte inavaluable en la societat, ajudant a les empreses en la selecció del personal.

Homologacions y certificacions

Organitzacions que confíen en femcet

Normativa de protecció de dades (LOPD)

Certificat d’adequació a la normativa de protecció de dades (LOPD) per Comtec Quality.

ISO 9001:2015

El femcet disposa des del 2011 d’un sistema de gestió de qualitat certificat d’acord a la norma UNE-EN-ISO 9001:2015 per S. P. G. Vàlid fins l’abril del 2022.

 

Balanç Social 2022 (xes)

Acreditació de Balanç Social 2022, Rendició de comptes i anàlisis de l’impacte de l’ activitat.

Testimonis

Barcelona Activa

«L’impacte de les trucades informatives i de convocatòria que heu realitzat en relació als Plans d’Ocupació Municipals ha estat molt favorable. L’assistència de les persones a la convocatòria ha estat entre un 81 i 90%. Totes elles acudien ben informades i amb la documentació sol·licitada. Aquest fet ens ha facilitat la nostra atenció i connexió d’aquestes persones al programa ocupacional que gestionem».

(Responsable Programes de Treball i Formació. Direcció de Projectes Integrals Barcelona Activa -Ajuntament de Barcelona)

Fira Barcelona

«Després d’un any treballant amb el femcet, només tinc paraules d’agraïment per la vostra dedicació, col·laboració i compromís. Cuideu els petits detalls i així marca la diferència; l’afecte i l’entusiasme que poseu en la feina del dia a dia es reflexa en els resultats. Un plaer treballar amb vosaltres».

Elena Viladomiu (Gestió CRM, BB. DD. i Serveis de màrqueting)

Fundación Josep Carreras

“La nostra relació amb femcet és una cadena de valor afegit, una col·laboració d’innovació social que genera compromís, igualtat i professionalitat.

femcet ens ofereix a mida un servei de qualitat d’acord amb les nostres necessitats.
A la Fundació Josep Carreras creiem que quan es treballa en equip, com amb femcet es poden aconseguir grans resultats. Ens sentim molt contents de poder comptar amb un equip de grans professionals que, dia a dia, demostren el seu compromís i la seva il·lusió per la consecució d’un objectiu que compartim: la curació definitiva de la leucèmia.”

Albertina Grau Cases (Responsable Socis, Iniciatives Solidàries i Herències)

Grupo Mutuam

«Des de Grup Mutuam volem destacar el treball que els professionals de femcet venen desenvolupant amb nosaltres des de fa uns quants anys.

En ells hem trobat uns bons companys de camí, que s’adapten a les nostres necessitats, alhora que nosaltres adaptem els nostres serveis en les necessitats canviants del nostre àmbit de treball.

Duen a terme el seu treball segons les nostres premisses, i ho fan amb professionalitat i responsabilitat, integrant-se al nostre equip.

En una societat que es transforma de forma molt ràpida, necessitem organitzacions i professionals que incorporin els canvis al mateix ritme. Amb ells el tenim garantit».

 Rosa Planesas (Directora Técnica EAR de Mutuam)

Preguntes
freqüents

Es pot externalitzar qualsevol activitat, no obstant això, les principals àrees que les empreses solen externalitzar són l’atenció al client, recursos humans, administració i finances, i els serveis de gestió de la informació (IT).

De les seves sigles en anglès, Business Process Outsourcing o en castellà Externalització de Processos de Negoci és el sector de subcontractació de funcions de processos de negocis a través de tercers.

És important confiar en una empresa de serveis outsourcing que aporti valor i s’adapti a les necessitats del teu negoci. S’han de planificar les iniciatives i analitzar el cost, quines implicacions estratègiques suposarà a l’empresa i sobretot migrar els recursos de manera correcta i sense que afecti el ritme de producció del negoci.

Com hem comentat, la reducció de costos és una dels principals avantatges que aporta el outsourcing però també cal recordar que l’externalització de serveis permet la focalització en l’activitat principal, augmenta la productivitat i la qualitat, major flexibilitat i millora els processos d’innovació.

Demanar pressupost

Skip to content