Serveis professionals que ofereix femcet

servicios profesionales de femcet

Amb més de 15 anys d’experiència i formats per un equip estable i professionalitzat, en femcet donem suport a les empreses que aposten per la inclusió en la diversitat de les seves plantilles i per la Responsabilitat Social Corporativa, orientada cap al compromís ètic, la reducció de les desigualtats socials i la creació de llocs de treball. Els serveis de femcet permeten la inserció en el mercat de treball a persones diagnosticades d’esclerosi múltiple i altres patologies.

Oferim un tracte personalitzat i solucions flexibles per a resoldre les necessitats dels nostres clients. Implementem la norma ISO 9001: 2015, que ens ajuda a treballar en forma de processos i a buscar sempre la millora contínua dels nostres serveis laborals.

Facilitem a les empreses el procés d’externalització de serveis al client i garantim la rapidesa i l’eficiència necessàries per satisfer, amb un sol interlocutor, la totalitat dels processos.

Contractar serveis amb femcet proporciona a les empreses la possibilitat de complir amb la Llei General de Discapacitat (LGD). En contraposició, si estàs interessat en treballar amb nosaltres, inscriu-te a la nostra Borsa de Treball i contacta’ns per resoldre tots els teus dubtes.

Responsabilitat Social Corporativa amb femcet

La Responsabilitat Social Corporativa, o RSC, és la forma de dirigir les empreses contemplant els impactes que la seva activitat genera sobre els seus clients, empleats, accionistes, comunitats locals, medi ambient i sobre la societat en general. Entre els principis que regeixen la RSC, des de femcet destaquem el compliment de la legislació vigent en el nostre país, esmentada prèviament, i l’ètica i coherència en la gestió de persones.

Així en relació a l’àrea social de la RSC, relacionar-se amb femcet permet a les empreses generar ocupació amb una visió d’inclusió. Apostar a la responsabilitat social empresària en unió amb femcet genera un impacte inavaluable en la societat, ajudant a les empreses en la selecció de personal.

Quin tipus de serveis professionals oferim?

Com et podem ajudar?

Skip to content