Ofertes de feina per a persones amb discapacitat

Durant aquests gairebé 20 anys, per femcet han passat més de 600 persones que han treballat amb nosaltres, de les quals unes 100 conformen la plantilla actual. Per arribar a la plantilla actual s’han realitzat diversos processos de selecció, i els que hi han participat conformen el nostre equip actual.

També ens arriben candidatures de diverses federacions, fundacions i associacions que col·laboren amb nosaltres i creuen fermament en la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional i en femcet com a vehicle per aconseguir-la.

La nostra experiència ens permet detectar quines són les capacitats i limitacions de cada persona, i des de femcet treballem per oferir un tracte personalitzat per a totes elles per tal de poder minimitzar les possibles limitacions i potenciar les capacitats per extrapolar-les a una activitat laboral.

El nostre objectiu? La incorporació i la integració laboral de persones amb esclerosi múltiple o algun grau de discapacitat física, orgànica i/o sensorial igual o superior al 33 %, atorgat per l’òrgan competent.

El nostre centre especial de treball gestiona constantment ofertes de feina i incorporació de personal, ja sigui per a feines puntuals o bé activitats més estables. Si vols que valorem el teu perfil i creus que les tasques administratives i/o telefòniques són la teva especialitat, contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar feina.

Coneix les nostres ofertes de feina per a persones amb discapacitat

Atenció telefónica i Recepcionista

Presencial – Barcelona

(17/06/2024)

Supervisor/a Call Center

Presencial-Barcelona

(10/06/2024)

Inscriu-te a la nostra borsa de treball

Si estàs en possessió del certificat de discapacitat i busques feina o vols millorar laboralment contacta amb nosaltres,

et podem ajudar!

A femcet estem a la recerca constant de personal per desenvolupar treballs administratius i telefònics. Si vols tenir una entrevista amb nosaltres fes-nos arribar aquest formulari emplenat i aviat contactarem amb tu.

Articles que podríen interessar-te

Ves al contingut