Vols treballar amb nosaltres?

En el transcurs d’aquests gairebé 20 anys, pel nostre Centre Especial de Treball han passat més de 600 persones que han treballat amb nosaltres, dels quals unes 100 conformen la nostra plantilla actual. Per arribar a la plantilla actual s’han realitzat diversos processos de selecció, i totes aquelles persones que hi han participat són les que conformen el nostre equip de treball.

També ens arriben candidatures de diverses federacions, fundacions i associacions que col·laboren amb nosaltres i creuen fermament en la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional i en el femcet com a vehicle per assolir-la.

La nostra experiència ens permet detectar quines són les capacitats i limitacions de cada persona, i  treballem per oferir un tracte individualitzat a totes elles per poder minimitzar les possibles limitacions i potenciar les capacitats per extrapolar-ho a una activitat laboral.

El nostre objectiu? 

La incorporació i integració laboral de persones amb esclerosi múltiple o bé algun grau de discapacitat física, orgànica i/o sensorial, igual o superior al 33 %, atorgat per l’òrgan competent.

El femcet gestiona constantment ofertes de feina i incorporació de personal, ja sigui per feines puntuals o bé per activitats més estables. 

Si vols que valorem el teu perfil i creus que les tasques administratives i/o telefòniques són la teva especialitat, contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar feina.

Coneix les nostres ofertes de treball

Gestor/a telefònic/a
 presencial o teletreball
(08/09/2022)
Atenció al client + Helpdesk
(21/09/2022)
Teleoperador/a + Recepcionista amb nivell alt d’anglès
(21/09/2022)
Teleoperador/a
(08/09/2022)

Inscriu-te a la nostra borsa de treball

Si estàs en posessió del certificat de discapacitat i busques feina o vols millorar laboralment contacta amb nosaltres,
et podem ajudar!
El femcet està en recerca constant de personal per desenvolupar feines administratives i telefòniques. Si
vols tenir una entrevista amb nosaltres fes-nos arribar aquest formulari omplert i en breu contactarem amb
tu.

Skip to content