Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació treballem per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. 

La Fundació compleix la seva missió des de diversos àmbits:

Atenció al recent diagnòstic
Serveis de Neurorehabilitació
Formació i Intermediació laboral
Informació sobre la malaltia

L’any 1999 la Fundació crea el Centre Especial de Treball, el femcet, per donar resposta a persones amb esclerosi múltiple que es trobaven fora del mercat laboral. Actualment hi treballen al voltant de 100 persones amb discapacitat física i/o sensorial.

La Fundació Esclerosi Múltiple manté una aliança estratègica amb el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), pol d’excel·lència internacional en la recerca a l’entorn de la malaltia. Des del Cemcat, situat al recinte hospitalari de la Vall d’Hebron, es treballa per a una investigació centrada en les malalties neuroimmunològiques i en la millora assistencial.

On hi ha els serveis de la Fundació a Catalunya?

Els serveis de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya són a:

  • Barcelona

A Barcelona, tenim distribuïts els serveis entre la seu de la Fundació Esclerosi Múltiple, al carrer Mare de Déu del Remei 31-37, el nostre Centre Especial  de Treball, al carrer Tamarit 104, i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), situat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

  • Girona

A l’Hospital Santa Caterina.

  • Lleida

Al CAP Onze de Setembre, a la segona planta hi ha el nostre centre neurorehabilitador.

  • Tarragona

Al Mas Sabater de Reus.

Skip to content