Qui som

El Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple va  ser creat l’any 1999 a Barcelona per tal de cobrir la necessitat d’oferir serveis especialitzats d’inserció laboral pel col·lectiu de persones diagnosticades d’esclerosi múltiple.

El femcet va ser el primer centre especial de treball destinat a persones amb esclerosi múltiple, tot i que també agrupa a persones amb d’altres patologies, especialment físiques i/o sensorials. Al llarg d’aquests anys s’ha desenvolupat una gran tasca d’inserció i reorientació laboral amb les persones que s’han incorporat en el nostre centre, i se’ls ha ofert assessorament laboral i seguiment en el seu procés d’inserció; ens hem especialitzat progressivament en diferents àrees laborals i guanyant competitivitat de mercat.

Partint de l’experiència del nostre equip de professionals i de la trajectòria laboral diària, hem aconseguit posicionar-nos com una empresa destacada i competitiva en el sector d’activitat a què ens dediquem.

El fem-cet només disposa d’una seu, que es troba ubicada a la ciutat de Barcelona (carrer Tamarit, 104), la posició estratègica de la qual permet un trasllat ràpid i còmode en transport públic, (metro i autobús). Tant l’accés des del carrer com la totalitat de les instal·lacions estan adaptats per a persones amb discapacitat funcional.

Un dels trets diferencials del femcet respecte d’altres empreses del sector es basa a combinar la producció, la puntualitat i els costos dels serveis, tot sota la premissa de la qualitat i l’eficiència en la gestió d’aquests amb el nostre gran valor, que és potenciar i professionalitzar el nostre capital humà en les tasques que realitzem.

L’objectiu del femcet és contribuir a la creació d’ocupació per a persones amb Esclerosi Múltiple i altres discapacitats físiques i sensorials , partint d’una doble finalitat: per una banda, integrar aquest col·lectiu amb dificultats d’inserció; per una altra, donar resposta a l’objectiu de les empreses i institucions públiques de facilitar oportunitats d’ocupació per l’esmentat col·lectiu (compliment de la quota de reserva / LLEI LGD). 

Des del femcet volem ser un referent d’empresa social en el que les persones amb Esclerosi Múltiple i altres discapacitats físiques i sensorials, puguin desenvolupar la seva feina.
Volem també disposar de xarxa de col·laboracions vàries en l’àmbit d’oportunitats laborals conjuntes i també d’entitats per arribar al major nombre de persones amb esclerosi múltiple.
Busquem millorar la qualitat sociolaboral d’aquestes persones dins d’un entorn laboral; per aconseguir-ho dissenyem programes de seguiment que permeten potenciar les capacitats i minimitzar les possibles limitacions.
És per això que treballem per convertir-nos en un centre especial de treball referent en temes d’atenció telefònica, tasques administratives i externalització de serveis, com recepcions i d’altres activitats de suport, on ens avala la qualitat. S’impulsaran noves línies d’activitat productiva que ens proporcionin més i millors oportunitats laborals vinculades a aquestes activitats, adaptades a necessitats actuals del mercat i de la nostra plantilla.  

Valors

Respecte a la persona i igualtat

Respecte a la persona i igualtat
Garantim el respecte a la persona i tots els seus àmbits; dignitat, autonomia, igualtat d’oportunitats i no discriminació.

Compromís i Transparència

Compromís i Transparència
 Mantenim el compromís empresarial i social, treballant de forma transparent en la gestió de comptes, generant valor i reforçant la confiança dels nostres clients.

Autorealització
laboral i personal

Autorealització de les persones amb discapacitat
Treballem per aconseguir la realització laboral i personal de les persones amb discapacitat física, orgànica o sensorial. Potenciem les habilitats de les persones per obtenir el millor rendiment i autorealització.

Millora contínua i professionalització

Millora contínua i professionalització
Ens esforcem per mantenir una millora contínua dels nostres processos i una qualitat i excel·lència òptima en els nostres serveis.

Valor afegit a les empreses

Valor afegit a les empreses
Creiem fermament que la incorporació de la diversitat en les plantilles de les empreses és font generadora de beneficis i de rendibilitat social.

Et podria interessar...

Ves al contingut