El Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple va ser creat l’any 1999 a Barcelona amb l’objectiu de cobrir la necessitat d’oferir serveis especialitzats d’inserció laboral per al col·lectiu de persones diagnosticades amb esclerosi múltiple.
El Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple va ser creat l’any 1999 a Barcelona per tal de cobrir la necessitat d’oferir serveis especialitzats d’inserció laboral pel col·lectiu de persones diagnosticades d’esclerosi múltiple.
El femcet va ser el primer centre especial de treball destinat a persones amb esclerosi múltiple, tot i que també agrupa a persones amb d’altres patologies, especialment físiques i/o sensorials. Al llarg d’aquests anys s’ha desenvolupat una gran tasca d’inserció i reorientació laboral amb les persones que s’han incorporat en el nostre centre, i se’ls ha ofert assessorament laboral i seguiment en el seu procés d’inserció; ens hem especialitzat progressivament en diferents àrees laborals i guanyant competitivitat de mercat.
Partint de l’experiència del nostre equip de professionals i de la trajectòria laboral diària, hem aconseguit posicionar-nos com una empresa destacada i competitiva en el sector d’activitat a què ens dediquem.
El fem-cet només disposa d’una seu, que es troba ubicada a la ciutat de Barcelona (carrer Tamarit, 104), la posició estratègica de la qual permet un trasllat ràpid i còmode en transport públic, (metro i autobús). Tant l’accés des del carrer com la totalitat de les instal·lacions estan adaptats per a persones amb discapacitat funcional.
Un dels trets diferencials del femcet respecte d’altres empreses del sector es basa a combinar la producció, la puntualitat i els costos dels serveis, tot sota la premissa de la qualitat i l’eficiència en la gestió d’aquests amb el nostre gran valor, que és potenciar i professionalitzar el nostre capital humà en les tasques que realitzem.
L’objectiu del femcet és contribuir a la creació d’ocupació per a persones amb Esclerosi Múltiple i altres discapacitats físiques i sensorials , partint d’una doble finalitat: per una banda, integrar aquest col·lectiu amb dificultats d’inserció; per una altra, donar resposta a l’objectiu de les empreses i institucions públiques de facilitar oportunitats d’ocupació per l’esmentat col·lectiu (compliment de la quota de reserva / LLEI LGD).