Transparència

Compartim amb tu la nostra feina

L’ASSOCIACIÓ CATALANA D’ESCLEROSI MÚLTIPLE J.M. CHARCOT ( ACDEM), és una associació sense ànim de lucre i que està inscrita al Registre de Associacions de la Generalitat de Catalunya amb Núm. 13285, secció 1era, de la demarcació de Barcelona.

Visió:

“Volem ser un referent d’empresa social en el que les persones amb Esclerosi Múltiple i altres discapacitats físiques i sensorials, puguin desenvolupar la seva feina. Busquem millorar la qualitat sociolaboral d’aquestes persones dins d’un entorn laboral; per potenciar les capacitats i minimitzar les possibles limitacions.Volem ser un Centre especial de treball referent en temes d’atenció telefònica, tasques administratives i externalització de serveis”

 

Missió:

“L’objectiu del femcet és contribuir a la creació d’ocupació de qualitat i a la millora de la percepció laboral de persones amb EM i altres discapacitats físiques i/o sensorials, partint d’una doble finalitat:


D’una banda, afavorir la integració i optimitzar la qualitat laboral d’aquest col·lectiu i per un altre, promoure l’obligatorietat de les empreses a facilitar oportunitats d’ocupació per a aquest col·lectiu (compliment de la quota de reserva/LGD).

Disposem de DECLARACIÓ D’UTILITAT PÚBLICA pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya des del 9 de desembre del 2009.

Balanç social

Ens hem acreditat amb el Balanç Social 2022, Rendició de comptes i anàlisis de l’impacte de la nostra activitat

Gràcies a a l’eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern, hem pogut avaluar, les cinc grans àrees de responsabilitat social: la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental, el compromís social i la qualitat laboral. 

Vols conèixer els nostres resultats? Podeu consultar l’informe d’impacte aquí

Dades econòmiques de femcet 2023

Ingressos:

2.102.968  €

 

Despeses:

2.015.998  €

79%
Ingressos Serveis
21%
Subvencions públiques
80%
Despeses Personal
20%
Despeses Funcionament

PDFs

Ves al contingut