Serveis personalitzats per a empreses

La personalització de serveis és el gran valor afegit que oferim a les empreses a femcet.

Sabem que cada empresa té objectius i necessitats particulars, de manera que les solucions requereixen respostes personalitzades.

Sota la nostra metodologia, implementem estratègies d’inclusió laboral a empreses ajustades a les seves necessitats.

Els nostres anys d’experiència i de coneixement tant de les empreses com de persones amb discapacitat ens permeten oferir solucions a mida sempre amb una perspectiva de flexibilitat, adaptació i eficàcia.

Els avantatges de les nostres solucions a mida

Ens esforçem per adaptar i personalitzar la nostra oferta de serveis a les necessitats de les empreses, creant connexions individuals per entendre i respondre ad hoc a cada demanda.

Aquestes són les raons per les que contractar femcet per a la teva empresa:

  • Coneixement dels clients (empreses, ONG, administració pública) i la relació amb ells

Brindar un servei ad hoc a la realitat i necessitats de cadascuna de les empreses assegura una relació beneficiosa entre les dues parts.

La nostra experiència i coneixement ens ha demostrat que els millors serveis són aquells que neixen d’una bona comunicació amb la nostra clientela i per això invertim temps de qualitat per crear les millors solucions de negoci.

  • Proposta de valor apropiada

Coneixem molt bé quines són les necessitats de les persones amb discapacitat i què és el que esperen dels seus ocupadors. Amb aquest principi trobem llocs de treball a cobrir, identificant els perfils adequats per a l’empresa i aconseguir complir amb la Llei General de Discapacitat.

  • Els nostres sectors d’activitat

A femcet oferim serveis ad hoc que s’adapten a qualsevol model de negoci tant per a empreses públiques i privades que se sumen al nostre compromís sent els principals sectors:

  1. Fundacions i ong’s
  2. Educació
  3. Administració pública
  4. Sector Farmacèutic
  5. Mútues
  6. Asseguradores

Si estàs interessat a contractar els nostres serveis personalitzats per a empreses, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i junts dissenyarem les solucions més adequades per a les teves necessitats.

Complir amb la Llei General de Discapacitat

Contractar serveis amb femcet proporciona a les empreses contractants la possibilitat de complir amb la Llei General de Discapacitat (LGD)

Altres serveis de femcet:

Contacta amb nosaltres

Skip to content