Serveis de contact center

El nostre departament de contact center ajuda a les empreses a externalitzar el seu servei d’atenció telefònica, ja sigui integral o en una línia determinada, de manera àgil i eficient, la qual cosa transforma costos fixos en variables.

Així mateix, oferim serveis de recepció i emissió de trucades dels clients amb l’objectiu d’ajudar la nostra clientela a millorar les gestions dels seus departaments. 

Els nostres serveis de Contact Center tenen l’objectiu de complir amb la comunicació integral que avui dia les empreses necessiten, per la qual cosa oferim atenció també mitjançant mail, xats o xarxes socials. El nostre personal està implicat en cada projecte i aporta qualitat i coneixement per a oferir un servei d’excel·lència telefònica.

Serveis de Contact Center per empreses

Atención telefónica

Atenció telefònica integral al client:

Comptem amb un horari ampli d'atenció. Oferim servei de recepció i emissió de trucades.

Enquestes de satisfacció

Enquestes de satisfacció:

Les enquestes d'opinió i de satisfacció aporten indicadors de qualitat a les empreses

Bases de dades

Actualització i gestió de bases de dades

Treballem amb els CRM del client & consentiment LOPD Base generadora d'oportunitats, millora de les comunicacions i reducció de costos.

Service Desk

Funció de Service Desk a les empreses

Suport a les empreses en actes i campanyes específiques amb un cost variable.

Suport a comercials

Suport a departaments comercials

Concertació de visites, enviament d'informació a clientela potencial de manera personalitzada, promocions, entre altres

Enquestes sociològiques

Enquestes sociològiques:

Homologació del CEO (Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat de Catalunya).

Estudis de mercat

Suport en estudis de mercat i treballs de camp

Ajudem en l'anàlisi de nínxols de mercat i treballs de camp per a obtenir dades específiques.

Avantatges de contractar un contact center per a la teva empresa

A femcet estem compromesos amb la inserció laboral de persones amb discapacitat ja que som conscients de les dificultats de la seva inserció al món laboral.

Amb 22 anys d’experiència i una gran tasca d’inserció i de reorientació laboral amb les persones que s’han incorporat al nostre Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple posem a disposició per a les empreses i institucions el nostre servei d’atenció al client per facilitar oportunitats de treball a Barcelona per a persones amb discapacitat.

Aquestes són les raons per contractar un contact center per a la teva empresa:

Àgil adaptació a les necessitats dels nostres clients.

  Gestió de fidelització de carteres de clients.

Supervisió d’accions i propostes de millora contínua

Sistema de Gestió de qualitat certificada: ISO 9001:2015

Millor satisfacció en l’atenció telefònica.

Ampli horari i gestió d’incidències de manera eficient.

Informació en temps real

Equips estables i professionalitzats

Testimonis d'organitzacions que confíen en femcet

Aquests són alguns professionals de diferents sectors que han experimentat els avantatges de contractar el nostre servei:

Barcelona Activa

«L'impacte de les trucades informatives i de convocatòria que heu realitzat en relació als Plans d'Ocupació Municipals ha estat molt favorable. L’assistència de les persones a la convocatòria ha estat entre un 81 i 90%. Totes elles hi acudien molt informades i amb la documentació sol·licitada. Aquest fet ens ha facilitat la nostra atenció i la connexió d'aquestes persones al programa ocupacional que gestionem». (Responsable Programes de Treball i Formació. Direcció de Projectes Integrals Barcelona Activa -Ajuntament de Barcelona)». (Responsable Programes de Treball i Formació. Direcció de Projectes Integrals Barcelona Activa -Ajuntament de Barcelona)

fundación josep carreras contra la leucemia

Albertina Grau Casas

“La nostra relació amb el femcet és una cadena de valor afegit, una col·laboració d'innovació social que genera compromís, igualtat i professionalitat. femcet ens ofereix a mida un servei de qualitat segons les nostres necessitats. A la Fundació Josep Carreras creiem que quan es treballa en equip, com amb femcet, es poden aconseguir grans resultats. Ens sentim molt contents de poder comptar amb un equip de grans professionals que, dia a dia, demostren el seu compromís i la seva il·lusió per aconseguir un objectiu que compartim: la curació definitiva de la leucèmia.” (Responsable Socis, Iniciatives Solidàries i Herències)"

Fira Barcelona

«Després d’un any treballant amb femcet, només tinc paraules d’agraïment per la vostra dedicació, col·laboració i compromís. Cuideu els petits detalls i això marca la diferència; l'afecte i l'entusiasme que poseu a la feina dia a dia es reflecteix en els resultats. Un plaer treballar amb vosaltres». Elena Viladomiu (Gestió CRM, BB. DD. i Serveis de màrqueting)"

Complir amb la Llei General de Discapacitat

Contractar serveis amb femcet proporciona a les empreses contractants la possibilitat de complir amb la Llei General de Discapacitat (LGD)  

Altres serveis de femcet

Preguntes
freqüents

Un contact center és l’equip de persones que s’encarreguen de gestionar i resoldre la comunicació i el contacte amb tercers mitjançant diferents canals, generalment el telefònic a través de trucades, però també a través del correu electrònic, xarxes socials, xats o altres canals digitals.

Un Call Center gestiona la recepció i emissió de trucades telefòniques optimitzant les sol·licituds dels clients. Un Contact Center es podria anomenar l’evolució del Call center, el qual té les mateixes funcions, però a més gestiona altres aspectes com la comunicació via email amb els clients, es realitzen enquestes de satisfacció, suport al departament comercial, entre d’altres.

El funcionament d’un contact center es basa en el desviament de les trucades cap a la centraleta. L’equip respondrà a les trucades a l’horari que es determini i seguint les instruccions que s’hagin indicat prèviament sobre l’empresa.

La incorporació d’un contact center millora la satisfacció a l’atenció telefònica ja que compleix un ampli horari i una gestió d’incidències de manera eficient. A més, es gestiona la fidelització dels clients i se supervisen les accions per fer propostes de millora dels serveis.

Si necessites contractar un servei de contact center per a la teva empresa i així millorar la productivitat del teu equip, contacta amb femcet.

Demanar pressupost

Ves al contingut