Serveis de Contact Center

Call Center

El nostre departament de Contact Center ajuda a les empreses a externalitzar l’atenció telefònica, ja sigui integral o en una línia determinada, de manera àgil i eficient, la qual cosa transforma costos fixos en variables. Així mateix, oferim serveis per realitzar trucades amb l’objectiu d’ajudar a la nostra clientela a millorar les gestions dels seus departaments. El nostre personal està implicat en cada projecte i aporta qualitat i coneixement per oferir un servei d’excel·lència telefònica.

¿Com us podem ajudar?

 • Atenció telefònica integral, amb horari ampli d’atenció a client.
 • Enquestes de satisfacció que aporten indicadors de qualitat a les empreses.
 • Actualització de bases de dades com a base generadora d’oportunitats, millora de les comunicacions i reducció de costos.
 • Funció de Service Desk a les empreses amb un cost variable com a suport en actes i campanyes específiques.
 • Suport a departaments comercials (concertació de visites, enviament d’informació a clientela potencial de manera personalitzada).
 • Enquestes sociològiques amb homologació de CEO (Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya). Suport en estudis de mercat i treballs de camp.

Avantatges de treballar amb el femcet

 • Àgil adaptació als requisits dels nostres clients.
 • Millor satisfacció en l’atenció telefònica (Ampli horari i gestió d’incidències de manera eficient).
 • Gestió de fidelització de carteres de clients.
 • Supervisió d’accions i propostes de millora contínua: Certificat ISO 9001: 2015.
 • Informació en temps real.
 • Gestió única autoritzada.
 • Equips estables i professionalitzats.

Testimonis

Barcelona Activa

«L’impacte de les trucades informatives i de convocatòria que heu realitzat en relació als Plans d’Ocupació Municipals ha estat molt favorable. L’assistència de les persones a la convocatòria ha estat entre un 81 i 90%. Totes elles acudien ben informades i amb la documentació sol·licitada. Aquest fet ens ha facilitat la nostra atenció i connexió d’aquestes persones al programa ocupacional que gestionem».

(Responsable Programes de Treball i Formació. Direcció de Projectes Integrals Barcelona Activa -Ajuntament de Barcelona)

Elena Viladomiu

«Després d’un any treballant amb el femcet, només tinc paraules d’agraïment per la vostra dedicació, col·laboració i compromís. Cuideu els petits detalls i així marca la diferència; l’afecte i l’entusiasme que poseu en la feina del dia a dia es reflexa en els resultats. Un plaer treballar amb vosaltres».

Elena Viladomiu (Gestió CRM, BB. DD. i Serveis de màrqueting)

Rafael Retana

“A través de l’activitat de femcet podem conèixer de forma directa l’opinió de les persones usuàries dels Serveis de Teleassistència que gestiona la nostra organització i això ens ajuda a millorar-los de forma contínua.

D’altra banda, per a nosaltres és molt important que la consulta a les persones usuàries es dugui a terme en un marc de confiança, amabilitat i professionalitat, i això ho hem trobat a femcet“. Rafael Retana Director Departament. Qualitat i Medi Ambient .

Rafael Retana (Director Departament. Qualitat i Medi Ambient)

 
tunstall televida

Albertina Grau Cases

“La nostra relació amb femcet és una cadena de valor afegit, una col·laboració d’innovació social que genera compromís, igualtat i professionalitat.

femcet ens ofereix a mida un servei de qualitat d’acord amb les nostres necessitats.

A la Fundació Josep Carreras creiem que quan es treballa en equip, com fem amb femcet, es poden aconseguir grans resultats. Ens sentim molt contents de poder comptar amb un equip de grans professionals que, dia a dia, demostren el seu compromís i la seva il·lusió per la consecució d’un objectiu que compartim: la curació definitiva de la leucèmia.”

Albertina Grau Cases (Responsable Socis, Iniciatives Solidàries i Herències)

 
fundación josep carreras contra la leucemia

Demanar pressupost

Skip to content