L’Esmorzar Solidari de Sabadell Segurs, recapta fons per a la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

Les companyies d’assegurances BanSabadell Vida, Pensions i Assegurances Generals, van organitzar el passat 23 d’Abril, una jornada solidària commemorant el dia de Sant Jordi amb els seus treballadors, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació d’Esclerosi Múltiple i el seu Centre Especial d’Ocupació, femcet.

       Tant la Fundació d’Esclerosi Múltiple com el Centre Especial de Treball (femcet), vam ser convidats a presentar en l’Esmorzar Solidari de Sabadell Segurs les nostres respectives missions com a organització, fent referència als “serveis d’acompanyament soci-emocional, adequació dels llocs de treball, defensa dels drets de les persones amb esclerosi múltiple, grups de suport, rehabilitació, formació” i posant de relleu la labor del nostre entorn protegit de treball, el Centre Especial de Treball. Empresa social de la Fundació, en la qual les persones amb Esclerosi Múltiple i altres discapacitats físiques i sensorials, poden desenvolupar el seu treball, millorant la seva qualitat soci-laboral i minimitzant les possibles limitacions.

       Com a convidada especial, una de les nostres companyes Susana M., personal del nostre Centre Especial d’Ocupació externalitzada en Banc Sabadell, va poder exposar breument la seva experiència amb nosaltres en els últims tres anys i parlar sobre el suport que va rebre després d’un procés personal complicat.

       Dins de les línies estratègiques i el pla de sostenibilitat de Sabadell Segurs, s’han dut a terme diverses iniciatives socials, entre elles accions de voluntariat corporatiu, fomentant la participació de totes les persones per a la recaptació de fons que van destinats a projectes solidaris.
Gràcies a les activitats d’aquests voluntaris, enguany han acumulat 38.230 € en donacions, amb una dedicació de més de 1.000 hores.

       Creiem fermament que la confiança que ens ha ofert aquesta entitat i la seva solidaritat amb iniciatives com aquesta, representen el veritable motor empresarial per a acabar amb les desigualtats i treballar cap a la inclusió laboral.

       

Skip to content