Hem assistit a la Fira d’ocupació 2020

 

 

 

Aquest dimecres 23 de setembre hem participat en la Fira d’ Ocupació “Si, i millor” dins del programa d’activitats del BIZ BARCELONA i del Saló d’Ocupació.

La fira ha estat organitzada per la fecect i ha comptat amb el suport de l’ajuntament de Barcelona, la secretaria tècnica de la fundació CIES (Centre d’Investigació d’Economia i Societat) i la col·laboració del grup Alsina Formwork

Enguany, arran de la pandèmia per coronavirus, la fira ha tingut lloc del 21 al 23 de setembre integrada dins del Saló de l’Ocupació. En concret, el saló es trobava dins l’espai Talent Arena on, a més d’entrevistes, els assistents van poder rebre assessorament sobre els serveis d’inserció que els ofereix i revisar els seus currículums. D’altra banda, era un espai de networking entre empreses i on aquestes podien informar-se de com complir la quota de reserva d’ocupació per al col·lectiu amb discapacitat.

Entre les entitats que oferien assessorament hi van ser a més del nostre femcet, el Grupo Quiron, Alsina, Ilunion, Grupo SESE, Grupo IMAN, Arcasa-Apetito, Group Armonia, Basedi (Grup Mifas), Capgemini, Lunet Facility Services, Everis, Amazon, Carrefour…

La fecetc ha comunicat que al llarg dels dos dies i mig, s’han fet més de un centenar de entrevistes, algunes en format presencial i d’altres en format online a candidats amb discapacitat i han rebut més de 200 curriculums.

Un honor participar en el marc d’aquest gran esdeveniment i poder facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat!

 

Skip to content