Nova Col·laboració entre FEMCET i UNI4me

Ens complau anunciar una nova col·laboració entre FEMCET i UNI4me. UNI4me és una empresa dedicada al disseny, fabricació i distribució de roba escolar i esportiva, que introdueix una proposta innovadora dins del sector: la roba ecosostenible per a les escoles. Aquesta iniciativa busca oferir productes de qualitat per a estudiants i esportistes, compromesos amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

La Nostra Col·laboració

En el marc d’aquesta col·laboració, FEMCET ha arribat a un acord amb UNI4me per proporcionar-los el servei d’atenció de trucades. Aquest servei està operatiu des de fa algunes setmanes i té com a objectiu facilitar la comunicació i l’atenció als clients de UNI4me. Amb aquest servei, assegurem una experiència satisfactòria i eficient per als seus usuaris.

 

Compromís Comú

Amb aquesta col·laboració, tant FEMCET com UNI4me reforcen el seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat. Ens complau formar part d’un projecte que no només ofereix productes de qualitat, sinó que també promou pràctiques responsables i sostenibles.

Skip to content