Llancem nou portal web de treball de la mà de la Fundació Once

El portal, gestionat per un tècnic de comunicació i una psicòloga especialista en el tercer sector, va néixer amb l’objectiu de ser un canal de comunicació entre la nostra organització i el col·lectiu de persones amb discapacitat.

 

Un espai digital on aconseguir assessorament, orientació laboral, informació sobre ofertes laborals del femcet i un punt d’accés a les últimes notícies rellevants del sector laboral i la discapacitat.

A més hem aconseguit canalitzar de manera digital, a través de la nostra nova web, la gestió de CVs, la valoració dels perfils professionals, la seva posterior aplicació d’itineraris laborals i el seguiment dels i de les usuaris/as. Tot això ens ha permès transformar els nostres processos de gestió interna de manera presencial a online.

Des del seu llançament, podem afirmar positivament, que hem millorat els nostres ratis en els indicadors relacionats amb les auto candidatures rebudes i per tant, assolint arribar a més persones amb discapacitat. 

Gràcies al nostre nou portal hem augmentat el nombre de visites a les nostres ofertes de ocupació, i rebut un 23% més d’interessats respecte a l’any anterior en el mateix periode.
Hem contractat  9 persones amb discapacitat  en el darrer quadrimestre de l’any, que ens van fer arribar la seva candidatura mitjançant els formularis online del nou portal.
En resum, valorem molt positivament la posada en marxa del projecte inicial i els seus resultats.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Once en aquest projecte, hem pogut continuar treballant en la nostra missió i visió com a organització:
“Donar suport a la inserció laboral de les persones amb discapacitat, potenciar les seves competències professionals i regular els factors personals que puguin posar en risc la seva integració laboral, garantint així la inclusió i la igualtat del nostre col·lectiu.”, 

Skip to content