Tens una botiga online i necessites ajuda amb la gestió de la compra?

Si tens una botiga online, sabràs bé tots els esforços que suposen els diferents serveis associats a ella: gestió de comandes i compres online; de distribució i intermediaris; servei d’atenció telefònica; gestió d’embalatge i devolucions…

Comprar en botigues virtuals és una cosa cada vegada més habitual i accessible i, per això, crear i mantenir un negoci fora de l’establiment físic implica la gestió de molts processos i serveis, amb el temps que això comporta.

 

En femcet disposem d’un divers ventall de serveis per a ajudar-te en la gestió de la teva botiga online. A continuació t’expliquem què oferim en el nostre departament de serveis administratius i manipulació de producte i els avantatges de confiar la gestió de compres i vendes en línia amb nosaltres.

 

 

Serveis de gestió de botiga online de femcet

En el nostre centre especial de treball oferim diferents solucions per a gestionar les diferents àrees de la teva botiga online:

 

 • Gestió logística: preparació d’albarans, etiquetatge i materials.
 • Gestió i preparació de productes i comandes: manipulació de producte, preparació d’embalatge i empaquetat.
 • Gestió de magatzem intern del material i consigna.
 • Logística i preparació de lliuraments: gestió del transport, enviament de comandes.
 • Logística de promocions, lots i regals: emmagatzemat del material, preparació de l’embalatge i gestió de l’enviament i de les promocions.
 • Atenció al client: servei d’atenció telefònica, xat i correu electrònic.
 • Seguiment de comandes i resolució de devolucions i incidències.

 

 

Beneficis d’externalitzar la gestió de la teva botiga online amb femcet

 

Si confíes en femcet la gestió logística del teu comerç electrònic, gaudeixes de diferents avantatges:

 

 • Optimització dels costos i els temps de la teva empresa. Gestionar una botiga online comporta moltes gestions i una dedicació de temps considerable en tots els processos.
 • Solucions integrals i a mesura en els processos de manipulació i gestió. Tu tries quins serveis vols externalitzar o si prefereixes la gestió completa i integral del teu negoci online.
 • Qualitat certificada en tots els processos. Pots aprofitar el nostre coneixement i experiència en el sector.
 • Gestió eficient de comandes online i estocs. Oferim productivitat per al teu negoci online a través del nostre departament de serveis administratius i de manipulació de producte.
 • Reforç de la responsabilitat social corporativa. Contractant els serveis del nostre centre especial d’ocupació, contribueixes a la integració social de les persones amb discapacitat.

 

En femcet tenim anys d’experiència i som especialistes a oferir serveis d’externalització i outsourcing per a satisfer les necessitats de les entitats i empreses que així ho desitgin. En aquest article t’expliquem els avantatges i tipus de outsourcing que pots contractar en la teva empresa.

 

Tens una botiga online i vols externalitzar la gestió de compres i vendes online i contribuir a la creació d’ocupació per a persones amb discapacitat? No dubtis a contactar amb nosaltres i presentarem una solució a mesura adaptada a les necessitats del teu negoci online.

Skip to content