Per què treballar amb femcet significa caminar cap a la sostenibilitat empresarial

El Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple és una empresa social que contribueix a la sostenibilitat empresarial i a la responsabilitat social corporativa de les organitzacions que decideixen contractar els seus serveis.

Des del femcet contribuïm a la creació i desenvolupament de llocs de treball dignes i inclusius per a les persones amb alguna discapacitat física i/o sensorial d’un grau igual o superior al 33%. Després de més de 20 anys d’experiència, oferim serveis d’inserció laboral relacionats amb l’atenció telefònica, tasques administratives, Manipulats i l’externalització de serveis a les empreses, fundacions o organitzacions del Tercer Sector que així ho desitgin.

En treballar i contractar serveis en el femcet, la teva organització o empresa s’alinea amb l’Agenda 2030 i els seus objectius de desenvolupament sostenible. En concret, si col·labores amb nosaltres contribuiràs en els següents ODS:

  • ODS 8. Creixement econòmic inclusiu, a través de la integració laboral de les persones amb discapacitat.
  • ODS 10. Reducció de desigualtats, fent front a la desocupació i exclusió que viuen moltes persones amb discapacitat. El 90% de la nostra plantilla està formada per persones amb discapacitat.
  • ODS 5. Igualtat de gènere. La nostra plantilla està formada per prop de 100 professionals, el 80% dones.
  • ODS 3. Salut i benestar, garantint una vida laboral i social justa per a totes les persones.
  • ODS 17. Aliances per a aconseguir els objectius. A través de la suma de forces amb centres d’ocupació com el nostre, existeixen més oportunitats per a aconseguir una societat més justa.

femcet i l’empresa responsable / femcet i la sostenibilitat

Si treballes amb femcet, possibilites que un sector de la població no estigui exclòs laboral ni socialment. Així, col·laborant amb nosaltres et beneficies de qualitats relacionades amb la sostenibilitat empresarial:
Generes un impacte social positiu, contribuint a una societat més justa i igualitària.
Compleixes amb la Llei General de Discapacitat. Una de les seves mesures és la contractació de serveis a través d’un Centre Especial d’Ocupació com el femcet.
Guanyes competitivitat. El Tercer Sector és econòmicament competitiu i aporta sostenibilitat.

El millor exemple de l’impacte positiu que poden generar les aliances entre organitzacions amb un Centre Especial de Treball com el femcet són els propis testimoniatges de les empreses i entitats, que avalen la professionalitat i satisfacció amb els serveis contractats.

“Els considerem una part més de l’equip de la nostra organització perquè la seva labor és imprescindible per al bon funcionament de l’entitat, i el contacte és diari i mútuo”. – Regina Díez, Fundació Josep Carreras.

“Els serveis que ens presta femcet no sols són altament professionals, sinó que tenen un gran component humà”. – Óscar Sánchez, Director Comercial d’Estalvi i Previsió Social en La Mútua dels Enginyers.

Si creus que la teva organització pot contribuir a la sostenibilitat empresarial a través de la inserció laboral de persones amb discapacitat física o sensorial, contacta’ns.

Skip to content